woensdag 21 december 2016

Cloud Mining van Bitcoins

Het minen van Bitcoins wordt alsmaar moeilijker, maar gelukkig bestaat er een oplossing in de vorm van Cloud Mining.

Cloud Mining

Bij Cloud Mining neem je een dienst af bij een professioneel bedrijf die voor jou gaat minen. Wegens de schaal en opzet van deze bedrijven kunnen zij nog steeds voordelig en met winst Bitocoins minen. Waar jij zelf eigenlijk niet meer winstgevens kunt minen (de energiekosten zijn hoger dan de winst) kunnen zij dit wel.

Met cloud minen koop je dus eigenlijk een stukje van de setup van iemand anders. Je kunt vaak klein beginnen, zeg $1, en opschalen zover als je wilt. Er zijn diverse aanbieders van Cloud Mining en zij bieden ook verschillende soorten algoritmes aan, zoals X11 en SHA256.

Cloud Mining aanbieding

Zelf ben ik het meeste van Genesis Mining. Dit wereldwijde bedrijf heeft meerdere professionele set-ups. Met name hun professionele aanpak steekt er bij mij bovenuit. Een van hun grotere bitcoin miners zit in IJsland, waar zij gebruik maken van groene duurzame energie voor het minen van bitcoins. Daarnaast is het klimaat van IJsland uitermate geschikt zodat er geen airco of andere koeling noodzakelijk is, waardoor er enorm wordt bespaard op energiekosten.

Speciaal voor lezers van deze blog kan ik 3% korting aanbieden op al jouw aankopen via Genesis Mining. Gebruik hiervoor de code SP12V8 tijdens het kopen van je hashrate. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust hieronder en ik probeer je ermee verder te helpen.

  • Minen vanaf $10,-
  • Betalen met BTC en CreditCard
  • Bitocoin mining op duurzame groene energie
  • Professionele opzet en wereldwijd bedrijf
  • Dagelijkse uitbetaling, direct op je wallet
  • Persoonlijk getest en geverifieerd
  • 3% korting met de code SP12V8 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten