donderdag 22 december 2016

Bitcoin blijft stijgen

Het lijkt maar niet op te houden, gisteren schoot bitcoin door de 800 Dollar, en vandaag door de 800 euro! De piek was maar liefst op €839,90 euro.

Blijft bitcoin stijgen?

De vraag is natuurlijk wanneer stopt deze stijging van Bitcoin. Het lijkt maar niet op te houden. Vandaag steeg de waarde van Bitcoin van €790 naar bijna €840 euro, waarna er een korte dip kwam omdat veel mensen hun kans zagen bitcoins te verkopen.

Na een korte dip tot €811 (nog steeds boven de startwaarde) namen de aankopen echter alweer toe en steeg de waarde van bitcoin opnieuw. Op dit moment (16:20) is de BTC/EUR waarde €831,59.
De koers van Bitcoin schiet boven de 800 euro (source: bitcoinwisdom.com)

Het is onmogelijk om met zekerheid de koers van bitcoin te voorspellen. Zoals al eerder besproken ziet de koers van bitcoin er gunstig uit. Er zijn meerdere factoren waardoor de waarde blijft stijgen en op dit moment zijn er weinig tekenen dat de piek is bereikt.

Zolang China en India blijven kopen, het ministerie van Trump een positieve houding ten opzichte van Bitcoin neemt en er geen grote problemen zijn zie ik het gunstig in. Het kan echter wel zijn dat er correcties komen op deze explosieve groei. De stijging is momenteel zo groot dat het er een correctie kan volgen; het is dan kunst om op juiste moment (niet) uit te stappen. Meer weten over het voorspellen van de bitcoin koers? Stel gerust je vragen hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten