Bitcoins Minen

Minen van Bitcoins

Het minen van Bitcoins vanuit de computerkamer is eigenlijk voorbij. Zonder een professionele set-up zijn de energiekosten hoger dan de winst. Grote bedrijven en organisaties werken met een speciale set-up op zo optimaal mogelijk via SHA-256 Bitcoins te minen.

Welke opties heb je dan?
  • Je aansluiten bij 'Cloud Mining'
  • Een eigen SHA-256 set-up maken (>€2500)

Cloud mining van Bitcoins

Het minen van Bitcoins via Cloud Mining is in opkomst. Op deze manier kun jij je aansluiten bij grote bedrijven die zich specialiseren in het minen van bitcoins. Voor een klein bedrag (vanaf €1) kun jij je aansluiten om zo een bepaalde 'Hashing Rate' te krijgen. Hoe meer je inlegt hoe meer hashing rate je krijgt toegewezen, en hoe meer bitcoins je verdient.


Genesis mining


De bekendste en meest betrouwbare van dit moment is Genesis Mining.
Vanaf $30,- kun jij al meedoen met het minen van bitcoins. Met de code SP12V8 krijg je 3% korting op jouw aankoop.

Meer informatie over Genesis Mining.

Hashflare

Strak ontwerp, goed opgezet en inleggen vanaf €1. Hashflare bied jou veel mogelijkheden, zoals het minen van andere cryptocurrencies. Op het moment van schrijven is SHA-256 via Genesis mining voordeliger, maar X11 is weer voordeliger via Hashflare. Het is verstandig om te vergelijken.

Minen van Andere crypto-currencies

Het is ook mogelijk om andere cryptocurrencies te minen, zoals START, Ethereum, Zcash of DASH. Deze coins hebben allemaal hun eigen waardes. Het is belangrijk om te kijken of dit voor jou de moeite waard is. Bij veel cloud mining websites kun je deze currencies automatisch om laat zetten in BTC (bitcoins) of uit laten betalen in deze cryptocurrency.


Hoe werkt Cloud Mining?


Bij het Cloud Mining van bitcoins sluit je je aan bij een groep of bedrijf dat gezamenlijk bitcoins mined. Het grote voordeel hiervan is dat je niet zelf hoeft te investeren in dure apparatuur, dat je geen technicus hoeft te zijn om het op te zetten en dat je na je investering geen onderhoud hebt.

Eerder schreef ik al een bericht over ' Hoe werkt Cloud Mining? '

Geen opmerkingen:

Een reactie posten