Bitcoins Kopen

Kopen van Bitcoins


Wil jij direct Bitcoins hebben, dan is de snelste manier om ze gewoon te kopen. Dit kan tegenwoordig bij meerdere organisaties, vaak via iDeal, Paypal, Mastercard of overschrijving.

Via iDeal
Veel gebruikt in Nederland is Bitonic. Hierbij vul je simpelweg het aantal bitcoins in, krijg je het bedrag en kun je meteen afrekenen met iDeal. Je kunt ook gedeeltes van een bitcoin kopen, bijvoorbeeld 0.1.

Goedkoop
Vaak iets voordeliger is kopen via Coinbase. Hierbij kun je niet afrekenen met iDeal maar wel gewoon via overschrijving en mastercard. Coinbase dient tevens als Wallet voor je bitcoins, dus je hebt meteen een bitcoin adres + veilige wallet.

Markt werking
Vind je het fijn om op een soort marktomgeving te kopen, kijk dan zeker eens naar Bitcoin.de. Hierop worden bitcoins gekocht en verkocht door anderen. Soms kun je op deze manier een koopje vinden en Bitcoins heel voordelig kopen. Let erop dat je dit vergelijkt met de andere mogelijkheden zodat je niet teveel betaald.


Opmerking: Ik doe dit volledig op vrijwillige basis. Ik probeer alle informatie te controleren en bevestigen maar soms kan er een foutje in voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten