Genesis Mining

Minen van bitcoins met Genesis mining

Zoals je waarschijnlijk weet wordt het minen van Bitcoins steeds lastiger. Vanaf je laptop wat bitcoins verdienen zit er eigenlijk niet meer in. Vandaar de opkomst van Cloud Mining. Genesis Mining is wellicht de grootste cloud mining website op dit moment en heeft een zeer betrouwbare status.

Cryptocurrencies bij Genesis Mining

Je kunt bij Genesis Mining meerdere cryptocurrencies Cminen. Hoewel Bitcoin de bekendste is zijn er ook nog een hoop andere. Zij hebben speciale pakketten voor SHA256, Zcash, Ethereum en X11. 
Dit komt neer op de volgende cryptocurrencies:

SHA 256: Bitcoin, Unobtanium, Bitcoin, Dark, Litecoin, Dash, Zetacoin en Darkcoin.
X11: Dash, Startcoin, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Dark, Peercoin en Namecoin.
Ethereum: Ether and Bitcoin

Genesis Auto mining

Met deze handige functie worden al jouw cryptocurrencies automatisch omgezet in Bitcoins (BTC). Zo kun je met een X11 algoritme alsnog bitcoins minen, of Litecoins met een SHA256. Handig als je liever maar 1 cryptocurrency wilt bijhouden. 

Uitbetaling Genesis mining

Inmiddels zijn er nog een aantal artikelen beschreven over de uitbetalingen bij Genesis mining, zo kun je de gemiddelde ROI zien en kijken hoe lang het duurt om jouw geld terug te verdienen:

Kortingscode Genesis Mining

Met de volgende promo code krijg jij 3% korting op alle pakketten die je koopt. Gebruik tijdens je checkout de promo code: SP12V8. Klik hier om direct naar de website te gaan.

2 opmerkingen: