maandag 16 januari 2017

Genesis Mining biedt minen van Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) is één van de oudste altcoins en is nog steeds in leven, maar al snel nadat de eerste golf van Scrypt ASIC mijnwerkers verscheen verminderde de interesse en het aantal gebruikers van Litecoin. Je kunt zeggen dat LTC was een beetje in een sluimer zit, behalve in China
Een paar maanden geleden kwam Innosilicon met hun A4 Dominator Scrypt ASIC mijnwerkers heeft. Sindsdien is er weer meer ontwikkeling in het minen van Litecoin. De afgelopen maanden dingen zijn begonnen met een beetje eens te meer te bewegen en de ontwikkeling van litecoin.

Cloudmine Litecoin via Genesis Mining

De vroege Innosilicon A4 Dominator Scrypt ASIC mijnwerkers hadden blijkbaar nog een aantal problemen; maar deze zijn inmiddels opgelost. De aanschafprijs is ongeveer 1800 USD en daar moet je zelf nog een voeding bij kopen. Het beloofd een hashrate van 280MHS per 1000W.

Hoewel dit niet bewezen is, lijkt het erop dat Genesis Mining de eerste is die deze A4 Dominators inzet in cloudmining om een aantrekkelijke aanbod te geven voor het minen van Litecoin. In plaats van dat je zelf de relatief dure hardware moet aanschaffen kun je voor een klein bedrag mee minen met de nieuwste techniek.

Voor een hashrate van 2 MHS Scrypt cloud mining betaal je $28,-. Voor 7.5 MH/S betaal je $105. Met de onderstaande code krijg je echter 3% korting op je aanschaf waardoor je nog net wat goedkoper Litecoin kunt minen. Gebruik de kortingscode: SP12V8. Voor een 50MH/s betaal je op deze manier $630,50 (595 euro).

Voor deze prijs krijg je een 2-jarig mine contract zonder aparte service fees. Alles is dus inbegrepen in de prijs.

Ga naar de website voor meer informatie over Litecoin Mining via Genesis Mining.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten